Curs de Medicina Germanica

Află Totul despre Corpul Tău

Alexandra Gherghe — expertă în Medicină Germanică

Sunt expertă în Medicină Germanică, Comunicare, Terapii complementare și alternative.

Ce înseamnă asta? Înseamnă o multitudine de cunoștințe care contribuie la alinierea tuturor aspectelor vieții noastre, energiei și alegerilor pe care le luăm.

Sunt O FEMEIE în această viață, un suflet ce a ales să fie un DESCHIZĂTOR DE DRUMURI, un sprijin, un leader feminin, o inspirație în fiecare moment pentru toți oamenii ce vin către mine și aleg să evolueze sau să se vindece rapid, ușor și sigur sub supravegherea unui expert.

WhatsApp Image 2022-05-31 at 16.00.48
0 +
Ani de experiență aplicată
0 +
Oameni vindecați
0 %
Feedback pozitiv de la clienti

CELE CINCI LEGI BIOLOGICE

01

Regula de fier a cancerului

02

Fiecare Program special biologic semnificativ se desfășoară în două faze, cu condiția să existe o rezolvare a conflictului.

03

Sistemul ontogenetic al tumorilor

04

Sistemul ontogenetic de microbi.

05

Legea chintesenţei

alexandra-gherghe
dna-4068826_1920
deniz-altindas-t1XLQvDqt_4-unsplash
Alexandra-Gherghe-_de-ce-facem-asta

Alege ACUM

Preț special redus de la
5007 lei
la doar 1557 lei

Cumpără și Marchează în calendarul tău datele ..27,28 Mai și 10,11 Iunie 2023..

  
Eliberați de frică, ne putem concentra pe deplin asupra rezolvării conflictului.  
 

Atunci când suntem conștienți că fiecare simptom, inclusiv apariția unui cancer, face parte dintr-un Program Biologic Special semnificativ, atunci deținem controlul absolut al situației. Suntem capabili să depășim rapid orice panică sau teamă și astfel să prevenim noi șocuri conflictuale și noi simptome, inclusiv noi cancere. Eliberați de frică, ne putem concentra pe deplin asupra rezolvării conflictului.  

Simți zi de zi cum medicina clasică nu te mai ajută în afecțiunile pe care le ai și parcă pe zi ce trece dobândești tot mai multe? Hai să afli cauza bolilor tale!

Știai că suntem programați genetic? Hai să afli cum poți să ștergi tot bagajul din spate și să afli cauza bolilor tale, hai să afli cum să te vindeci cu adevărat!

Îţi doreşti să te cunoşti cu adevărat și în profunzime, să desluşeşti fiecare legătură dintre trăirile interioare, cele conştiente sau inconştiente şi toate afecţiunile de care suferi în prezent?

În cadrul acestui curs vom învăța cum să trecem dincolo de suferință, vom vedea ce este viu și vital în noi și cum toate acțiunile noastre au la bază nevoi universal umane.

Vrei să te bucuri de compania altor oameni care își doresc ca și tine să îşi îmbunătăţească viaţa și care doresc relații cu adevărat sănătoase?

Vrei să înţelegi relaţiile pe care le ai cu cei din jur şi să le îmbunătăţeşti?
Realizezi oare că sănătatea ta este direct legată de calitatea relațiilor din viața ta? Știi oare că relațiile tale, pe care tu le-ai construit cu tine și cu ceilalți te ajută să fii sănătos sau nu, să ai abundență și succes pe toate planurile sau nu?

Simți TU oare că vindecarea ta și a familiei tale sau a celor din jurul tău se regăsește într-un alt loc decât cel al medicinii clasice?

SUFERI TU sau cineva DRAG ție de o afecțiune emotională sau fizică căreia nu îi gasiți rezolvarea și nimic din tot ce ați încercat nu dă semne de vindecare?

people-support-each-other-in-a-rehab-session-X6RN8PK1.jpg

Ce se întâmplă în creier?

Cum să vindecăm probleme din cortex?

Regenerarea creierului prin acțiuni concrete!

Hai să afli ce credințe limitative și ce tipare emoționale avute în decursul vieții au fost de fapt factorul declanșator pentru fiecare afecțiune pe care o ai și cu care te confrunți în prezent!
Acest curs are la bază înțelegerea faptului că apariția bolilor sunt soluția creierului pentru a-și asigura supraviețuirea și mai ales adaptarea la noi situații cu care se confruntă în viața de zi cu zi.

Îmi propun ca acest curs să fie pentru tine un nou început al noii tale vieţi, viață în care sănătatea și fericirea, împlinirea și iubirea să nu rămână doar nişte cuvinte, ci să devină o stare permanentă care să te cuprindă și să facă parte din noul TU. Vreau să creez cadrul necesar eliberării tale, pentru a da startul unei relaţii mai bune cu tine, cu copiii tăi, cu partenerul de viață, cu părinții tăi, cu familia şi cu toți oamenii din viața ta.

Îți las doar câteva idei cu care garantat vei pleca acasă după cursul de MEDICINĂ GERMANICĂ:
– devii cu adevărat conștient(ă) de capacitatea ta reală de autovindecare pentru corpul tău și mai mult decât atât descoperi cum poți accesa această stare de prezență

– ajungi să înțelegi cu adevărat mecanismul prin care aproape orice boală este declanșată de conflicte emoționale specifice

– vei descoperi legătura dintre diferite tipuri de boli și gânduri/cuvinte/emoții pe care le-au generat

– vei învăța cum să previi anumite boli ce au ca și factor declanșator stresul și conflictele emoționale

– vei descoperi răspunsurile la întrebările pe care le ai în legătură cu stările tale și vei afla mijloacele alternative de vindecare

– vei afla cum ne influențează gândurile adevărata stare de sănătate

– vei înțelege sensul biologic (rostul) afecțiunilor și simptomelor în funcție de localizarea lor la nivelul corpului, la nivelul fiecărui organ
– vei înțelege de unde vin toate situațiile din viața ta pe care la prima vedere pare că nu le poți gestiona, rolul lor în viața ta prezentă și care este lecția pe care este necesar să o înveți

Cum suntem influențați de Relații?

Vindecă FRICA de Boli!

Informația este pentru toata lumea, copil sau adult!

Modul în care vei privi viața după ce vei face acest curs și felul în care te vei întoarce acasă, va schimba total lumea în care trăiești într-un mod neaşteptat și benefic, care acum pare un miracol sau ireal de întâmplat.

Scopul pentru care refac acest curs, este acela ca la finalul lui, fiecare participant să aibă deprinderea şi să își însușească obiceiul care să îl menţină sănătos și care să ducă la o stare de sănătate cât mai bună cât mai repede cu putinţă. Timpul este unul accelerat în vindecare și autovindecare, dacă ajungi să conștientizezi emoțiile care au dus la acea boală.

Cursul este pentru tine dacă:
– vrei să previi apariția în viața ta și a copiilor tăi bolile avute de strămoșii tăi
– celor care vreți să vă schimbați în mod practic viețile și vreți să vă simțiți cu adevărat sănătoși
– vreți să vă îmbunătățiți relațiile de familia, relațiile cu copiii sau cu partenerii, dar și relațiile de orice fel cu cei cu care colaborați în viața de zi cu zi
– vreți să înțelegeți legătura dintre fiecare tip de boală și asocierea cu o anumită parte a creierului
– vreți să înțelegeți cum totul este reversibil și orice proces patologic din corpul nostru duce la anularea fricilor de îmbolnăvire sau frica de moarte
– vreți să descoperiți și să învățați tehnici de autocunoaștere și de autovindecare prin conștientizare
– treceți prin provocări fizice, emoționale sau de relaționare cu cei din jur
– ați pornit pe drumul descoperirii de sine și știți că meritați o viață fără durere, și fără suferință

Cumpără și Marchează în calendarul tău datele ..27,28 Mai și 10,11 Iunie 2023..

Alege ACUM

Preț special redus de la
5007 lei
la doar 1557 lei

Evoluează conștient!

Shopping Cart