Curs de Radiestezie

❇️ Dacă ți-ai dorit să participi sau să repeți un 𝗖𝗨𝗥𝗦 𝗗𝗘 𝗥𝗔𝗗𝗜𝗘𝗦𝗧𝗘𝗭𝗜𝗘 și mereu ai amânat momentul, privește cum Universul / Dumnezeu a găsit soluția pentru tine.

❇️ 𝗖𝗨𝗥𝗦𝗨𝗟 𝗗𝗘 𝗥𝗔𝗗𝗜𝗘𝗦𝗧𝗘𝗭𝗜𝗘 este pentru oricine simte o sete de cunoaștere profundă de a se descoperi, de a renaște, de a se reafirmavalida și valorifica drept ființa aceea infinită – ceea ce este în această lume ce încă doarme. Acum ai posibilitatea să alegi DIFERIT și din altă PERSPECTIVĂ, având unelte și daruri noi.

14+

Ani de experiență

4896

Ședințe individuale

827

Traininguri

Program individual masuratori radiestezice

Radiestezia este știința de a simți un semnal.

❇️ Cel mai cunoscut exemplu sunt fântânarii, a căror origine se pierde în negura timpului, care cu ajutorul unei baghete sau a unui pendul detectau sursele de apă, spunându-le astfel oamenilor unde să își sape fântânile.

❇️ Radiestezia, fără a fi restricționată de granițe geografice, este o practică a cărei vechime este demonstrată prin imagini ale practicanților ce dețin instrumente surprinse în desene rupestre din peșteri, în gravuri, desene pe stânci dar și în textele unor manuscrise cu vechimi considerabile, unele având mii de ani.

❇️ Există teoria conform căreia toiagul lui Moise era de fapt un instrument radiestezic și că atunci când el a lovit cu toiagul în piatră și a făcut să țâșnească apa, a detectat de fapt un izvor, și asta datorită inspirației divine. Inspirație divină care de fapt se află în interiorul fiecăruia dintre noi, și o mai putem numi intuiție, sau percepție extrasenzorială.

❇️ Dar cum funcționează de fapt, teoretic și practic, radiestezia și cui i se adresează?

Acest curs este pentru tine dacă ești curios să îți descoperi parametrii infoenergetici (calități personale), pe care îi vom măsura împreună, în mod gratuit, cu ajutorul ANSEI de viteză!! Consider că EVOLUȚIA este O ALEGERE CONȘTIENTĂ, iar cunoașterea este una din cheile evoluției tale. În cadrul acestui curs, cu siguranță vei evolua, dacă îți dorești și lași SURSĂ DE LUMINĂ  SE MANIFESTE PRIN TINE. Vei dezvolta o serie de extrasensibilități spațiale și temporale, prin care vei accesa informaţii direct de la o Sursădin trecut, prezent sau viitor – sau informații referitoare la starea de sănătate a oamenilor din jurul tău sau chiar a ta. ❤️ DA, cred că după terminarea cursului, vei avea informații noi și suficiente pentru a afla singur răspunsul la situațiile sensibile din viața ta, utilizând o ANSĂ și un RAPORTOR. Poate ești un liber profesionist (terapeut, consilier, psiholog etc) sau un antreprenor sau vrei să începi o nouă viață și ai planuri de viitor mărețe: cu ajutorul acestui curs și al măsurătorilor radiestezice, îți poți crește businessul sau calitatea vieții. Părerea mea este că, DA, iți este util acest curs.

✅ Cheia este la tine, așa că…..tu decizi, viața și evoluția ta sunt în mâna ta!

✅ AM SIMȚIT  DĂRUIESC CURSUL DE RADIESTEZIE sub această formă unică, pentru ca oamenii să vadă oportunitățile ce vin către ei mult mai ușor și să învețe alegând inteligent și diferit.

✅ CURSUL TĂU DE RADIESTEZIE este – pentru tine, cel ce vede oportunitate această, LA UN COST de 437 lei/ pers.
❗ În acest moment, Universul ți-a FACILITAT EVOLUȚIA, restul drumului de aici, ține doar de tine.

❗Te rog doar să ai în vedere că disponibilitatea locurilor este limitată, atât la cursul online, cât și la cel fizic.

✅ A venit MOMENTUL ADEVĂRULUI, în care o să îți dai seama dacă există, cu adevărat, VOINȚĂ și DORINȚĂ spre evoluție sau te cam minți singur4

SĂ ÎȚI PREZINT STRUCTURA EVENIMENTULUI

❤️ CURSUL TĂU DE RADIESTEZIE conține o parte teoretică și o parte de exerciții practice, valabile atât pentru cursanții din online, cât și pentru cei din sala de curs.
Durata cursului este de 3-4 ore. Dacă este necesar și util să adaug timp suplimentar – pentru întrebările și răspunsurile cursanților ce apar ulterior – cu mare drag o voi face.

❤️ Este OBLIGATORIU  la începutul cursului să ai în posesia ta o ANSĂ și un RAPORTOR.

✅ dacă ai ansă și raportor, sunt funcționale și le poți utiliza la acest curs, este perfect.
✅ dacă AI NEVOIE DE ANSĂ, acestea se pot achiziționa separat, dacă dorești.
✅ eu lucrez cu ANSA DE VITEZĂ DIN ARGINT și REMANIU cu un raportor, le-am achiziționat la un cost de 100 lei, fără comision adăugat, lucru ce îl pot face și pentru tine, dacă dorești și soliciți când te înregistrezi la curs.

❤️ Vreau să știi că VOI MĂSURĂ RADIESTEZIC dacă ai DREPT ȘI VOIE DIVINĂ să participi la acest curs, urmând ulterior să primești informațiile necesare evenimentului sau răspunsul negativ, dacă este cazul.

❤️ Viața este minunată și mi-am dovedit de multe ori că Divinitatea îți oferă 100% OPORTUNITATEA de a evolua din toate punctele de vedere, însă NU BATE LA UȘĂ și este atât de SILENȚIOASĂ uneori, încât realizezi cine a fost lângă tine abia după ce a plecat.

Curs de Radiestezie

COST CURS
3-4 ore

437 lei/pers

✅ Ești în PREZENT și atent la FLUXUL VIEȚII TALE

✅ Atunci ai prins TRENUL EVOLUȚIEI, ai șanse mai mari să stai mai mult în LUMINĂ

Ești în FRICĂ, mereu ai ezitări în decizii, atunci ai pierdut momentul prezent și oportunitatea, iar gândul speranței și regretului te va măcina până la epuizare.
Tu decizi cui i te închini, dar oare POȚI SĂ AI DOI STĂPÂNI ÎN ACELAȘI TIMP?

✅ Din 2008 până în prezent, ca Facilitator Evolutiv, Parapsiholog, Trainer și Consilier în atâtea domenii de activitate, observ că o emoție este mereu fixă și vine din A FI. Este dorința de a da cunoașterea cu atâta nerăbdare oamenilor, chiar și după câteva mii de traininguri și sute de ore de consiliere, pentru că la bază aleg să învăț ceva nou și când nu am informație nouă, o recitesc cu alți ochi și devine iar nouă.
(EU: ABIA AȘTEPT SĂ ÎNCEP ACEST CURS! ❤️)

EU AM ALES SĂ EVOLUEZ în fiecare zi, am ales LUMINA, tu poți să cauți scuze sau să găsești soluții.
OPORTUNITATEA cu siguranță o să mai apară în viața ta, iar când o să vină, o să știi ce să faci cu ea.
ALEGE DIFERIT, ieși din confort, doar așa poți evolua de bunăvoie și nu prin suferință.
Te binecuvântez cu iubire, om drag!

Decizia îți aparține!

*Ai permisiunea să distribui acest eveniment/postare, cu siguranță cineva are nevoie de eliberarea sufletului și de aceste informații pe care tu acum le deții.

❗ TU ALEGI ȘI EU ÎȚI FACILITEZ EVOLUȚIA!

Între timp, te aștept GRATUIT în MAREA NOASTRĂ COMUNITATE TELEGRAM https://t.me/joinchat/TpOSP0sy2DdiolX_ pentru a avea acces la informații noi și cursuri!

What patients say​​

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam
Adelia Garrison
Adelia GarrisonBeautician
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Damian York
Damian York Entrepreneur
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Kerry Banks
Kerry Banks Auditor
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Shopping Cart