Curs de Radiestezie

❇️ Dacă ți-ai dorit să participi sau să repeți un 𝗖𝗨𝗥𝗦 𝗗𝗘 𝗥𝗔𝗗𝗜𝗘𝗦𝗧𝗘𝗭𝗜𝗘 și mereu ai amânat momentul, privește cum 𝘜𝘯𝘪𝘷𝘦𝘳𝘴𝘶𝘭 /𝘋𝘶𝘮𝘯𝘦𝘻𝘦𝘶 a găsit soluția pentru tin.

❇️ 𝗖𝗨𝗥𝗦𝗨𝗟 𝗗𝗘 𝗥𝗔𝗗𝗜𝗘𝗦𝗧𝗘𝗭𝗜𝗘 este pentru oricine simte o sete de cunoaștere profundă de a se descoperi, de a renaște, de a se reafirma, valida și valorifica drept ființa aceea infinită – ceea ce este în această lume ce încă doarme. Acum ai posibilitatea să alegi 𝘋𝘐𝘍𝘌𝘙𝘐𝘛 și din altă 𝘗𝘌𝘙𝘚𝘗𝘌𝘊𝘛𝘐𝘝Ă, având unelte și daruri noi.

13+

Ani de experienta

2892

Sedinte individuale

827

Traininguri

Program individual masuratori radiestezice

Radiestezia este știința de a simți un semnal.

❇️ Cel mai cunoscut exemplu sunt fântânarii, a căror origine se pierde în negura timpului, care cu ajutorul unei baghete sau a unui pendul detectau sursele de apă, spunându-le astfel oamenilor unde să își sape fântânile.

❇️ Radiestezia, fără a fi restricționată de granițe geografice, este o practică a cărei vechime este demonstrată prin imagini ale practicanților ce dețin instrumente surprinse în desene rupestre din peșteri, în gravuri, desene pe stânci dar și în textele unor manuscrise cu vechimi considerabile, unele având mii de ani.

❇️ Există teoria conform căruia toiagul lui Moise era de fapt un instrument radiestezic și că atunci când el a lovit cu toiagul în piatră și a făcut să țâșnească apa, a detectat de fapt un izvor, și asta datorită inspirației divine. Inspirație divină care de fapt se află în interiorul fiecărui dintre noi, și o mai putem numi intuiție, sau percepție extrasenzorială.

❇️ Dar cum funcționează de fapt, teoretic și practic, radiestezia si  cui i se adreseaza?

❤️ DUMINICA, 3 IULIE 2022, la ora 11:00, în BUCURESTI, începe CURSUL TAU DE RADIESTEZIE, disponibil online sau fizic, în funcție de nevoia ta și de locurile disponibile.

Acest curs este pentru tine daca ești curios să îți descoperi parametri infoenergetici (calități personale), pe care îi vom măsura împreună, în mod gratuit, cu ajutorul 𝘈𝘕𝘚𝘌𝘐 de viteză!!

Consider că EVOLUTIA este O ALEGERE CONSTIENTA, iar cunoașterea este una din cheile evoluției tale. În cadrul acestui curs, cu siguranță vei evolua, dacă îți dorești și lași SURSA DE LUMINA SA SE MANIFESTE PRIN TINE.

Vei dezvolta o serie de extrasensibilități spațiale și temporale, prin care vei accesa informaţii direct de la o 𝘚𝘶𝘳𝘴ă – din trecut, prezent sau viitor – sau informații referitoare la starea de sanatate a oamenilor din jurul tău sau chiar a ta.

❤️ 𝗗𝗔, cred că după terminarea cursului, vei avea informații noi și suficiente pentru a afla singur răspunsul la situațiile sensibile din viața ta, utilizând o ANSA și un RAPORTOR.

Poate ești un 𝘭𝘪𝘣𝘦𝘳 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘦𝘴𝘪𝘰𝘯𝘪𝘴𝘵 (terapeut, consilier, psiholog etc) sau un 𝘢𝘯𝘵𝘳𝘦𝘱𝘳𝘦𝘯𝘰𝘳 sau vrei să începi o 𝘯𝘰𝘶ă 𝘷𝘪𝘢ță și ai planuri de viitor mărețe: cu ajutorul acestui curs și al măsurătorilor radiestezice, îți poți crește businessul sau calitatea vieții.
Parerea mea este că, 𝗗𝗔, iți este util acest curs.

✅ 𝘊𝘩𝘦𝘪𝘢 𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘭𝘢 𝘵𝘪𝘯𝘦, așa că…..tu decizi, viața și evoluția ta sunt în mâna ta!

✅ AM SIMTIT SA DARUIESC CURSUL DE RADIESTEZIE sub acesta fomă unică, pentru ca oamenii să vadă oportunitățile ce vin către ei mult mai ușor și să învețe alegând inteligent și diferit.
Drept urmare, am decis să ofer un cadou acestor oameni, vouă, ție cititorule, celui ce alege diferit – acesta fiind o excepție de la prețul pieții (în valoare de 600 lei/pers).

✅ CURSUL TAU DE RADIESTEZIE este – pentru tine, cel ce vede oportunitate aceasta, LA UN COST de 333 lei/ pers.
În acest moment, 𝘜𝘯𝘪𝘷𝘦𝘳𝘴𝘶𝘭 ți-a FACILITAT EVOLUTIA, restul drumului de aici, ține doar de tine.

Te rog doar să ai în vedere că disponibilitatea locurilor este limitată, atât la cursul online, cât si la cel fizic.

✅ A venit MOMENTUL ADEVARULUI, în care o să îți dai seama dacă există, cu adevărat, VOINTA și DORINTA spre evoluție sau te cam minți singur.

SA ITI PREZINT STRUCTURA EVENIMENTULUI

❤️ CURSUL TAU DE RADIESTEZIE conține o parte teoretică și o parte de exerciții practice, valabile atât pentru cursanții din online, cât și pentru cei din sala de curs.
Durata cursului este de 3-4 ore. Dacă este necesar și util să adaug timp suplimentar – pentru întrebările și răspunsurile cursanților ce apar ulterior – cu mare drag o voi face.

❤️ Este OBLIGATORIU ca la începutul cursului să ai în posesia ta o ANSA și un RAPORTOR.

✅ dacă ai ansa și raportor, sunt functionale și le poți utiliza la acest curs, este perfect.
✅ dacă AI NEVOIE DE ANSA, acestea se pot achiziționa separat, dacă dorești.
✅ eu lucrez cu ANSA DE VITEZA DIN ARGINT si REMANIU cu un raportor, le-am achiziționat la un cost de 100 lei, fară comision adăugat, lucru ce îl pot face și pentru tine, dacă dorești și soliciți când te înregistrezi la curs.

❤️ Vreau să știi că VOI MASURA RADIESTEZIC dacă ai DREPT SI VOIE DIVINA să participi la acest curs, urmând ulterior să primești informațiile necesare evenimentului sau răspunsul negative, dacă este cazul.

❤️ Viața este minunată și mi-am dovedit de multe ori că Divinitatea îți oferă 100% OPORTUNITATEA de a evolua din toate punctele de vedere, însă NU BATE LA USA și este atât de SILENTIOASA uneori, încât realizezi cine a fost lângă tine abia după ce a plecat.

Curs de Radiestezie

COST CURS
3-4 ore

333 lei/pers

✅ Ești în PREZENT și atent la FLUXUL VIETII TALE

✅ Atunci ai prins TRENUL EVOLUTIEI, ai șanse mai mari să stai mai mult în LUMINA

Ești în FRICA, mereu ai ezitări în decizii Atunci ai pierdut momentul prezent și oportunitatea, iar gândul speranței și regretului te va macina până la epuizare.
Tu decizi cui i te închini, dar oare POTI SA AI DOI STAPANI IN ACELASI TIMP?

✅ Din 2008 până în prezent, ca facilitator evolutiv, parapsiholog, trainer și consilier în atâtea domenii de activitate, observ că o emoție este mereu fixă și vine din A FI, este dorința de a da cunoașterea cu atâta nerăbdare oamenilor, chiar și după câteva mii de traininguri și sute de ore de consiliere, pentru că la bază aleg să învăț ceva nou și când nu am informație nouă, o recitesc cu alți ochi și devine iar nouă.
(EU: ABIA ASTEPT SA INCEP ACEST CURS)

✅ EU AM ALES SA EVOLUEZ în fiecare zi, am ales LUMINA, tu poți să cauți scuze sau să găsești soluții.
✅ OPORTUNITATEA cu siguranță o să mai apară în viața ta, iar când o să vină, o să stii ce să faci cu ea.
ALEGE DIFERIT, ieși din confort, doar așa poți evolua de bunăvoie și nu prin suferință.
Te binecuvântez cu iubire, om drag!

𝘋𝘦𝘤𝘪𝘻𝘪𝘢 𝘪̂𝘵̦𝘪 𝘢𝘱𝘢𝘳𝘵̦𝘪𝘯𝘦!

*𝘈𝘪 𝘱𝘦𝘳𝘮𝘪𝘴𝘪𝘶𝘯𝘦𝘢 𝘴ă 𝘥𝘪𝘴𝘵𝘳𝘪𝘣𝘶𝘪 𝘢𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵/𝘱𝘰𝘴𝘵𝘢𝘳𝘦, 𝘤𝘶 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢𝘯𝘵̦𝘢̆ 𝘤𝘪𝘯𝘦𝘷𝘢 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘦𝘷𝘰𝘪𝘦 𝘥𝘦 𝘦𝘭𝘪𝘣𝘦𝘳𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘴𝘶𝘧𝘭𝘦𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘴̦𝘪 de 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵̦𝘪𝘪 pe care tu acum le 𝘥𝘦𝘵̦𝘪𝘪.

❗ TU ALEGI SI EU ITI FACILITEZ EVOLUTIA!

Între timp, te aștept GRATUIT în MAREA NOASTRĂ COMUNITATE TELEGRAM https://t.me/joinchat/TpOSP0sy2DdiolX_ pentru a avea acces la informatii noi și cursuri.

What patients say​​

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam
Adelia Garrison
Adelia GarrisonBeautician
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Damian York
Damian York Entrepreneur
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Kerry Banks
Kerry Banks Auditor
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Shopping Cart