Masuram radiestezic

Ce reprezintă Nivelul de conștiință?

 

Dr. David R. Hawkins a elaborat o harta a nivelurilor de constiinta umana, denumita si „Scala Constiintei” sau „Piramida Constiintei”, folosind kinesiologie aplicata pentru a masura nivelul vibrational al fiintelor umane.

David Hawkins, unul dintre iluminatii contemporani, a studiat și experimentat zeci de ani nivelele de constiinta si a descoperit o scara logaritmica ce echivaleaza cu diferite nivele energetice corespunzatoare. Fiecare nivel de dezvoltare a constiintei iti determina gradul de fericire, emotiile pe care le simti de obicei, procesele ce au loc in interiorul tau si viziunea generala asupra vietii.

Prin tot ceea ce faci si descoperi in dezvoltarea ta personala vei simti mereu evolutia ca pe o extindere a constiintei tale. Exista și factori externi tie cum ar fi stilul de viata, prietenii, banii, sanatatea ce iti pot reflecta nivelul tau de dezvoltare. Dar cel mai important factor ce tine de interiorul tau, este nivelul de extindere a constiintei tale.

Altfel spus, cind anumite lucruri ajung sa faca parte din realitatea experimentata de tine, se poate spune ca ti-ai extins constiinta in acea zona.

WhatsApp Image 2022-02-25 at 11.09.31

Scala conștiinței by Dr Hawkins

alexandra-gherghe

Vrei să-ți descoperi nivelul de conștiință?

Shopping Cart