Program Smart BODY & MIND - 21 days challenge (body remodeling)

📌 Te-ai îngrășat?

📌 Când te dezbraci de haine, îți place ce vezi în oglindă?

📌 Iți dorești o schimbare și nu știi de unde să incepi?

Scopul nostru este să vă facilităm remodelarea corporală, de aceea nu ne prea interesează cântarul. Un cântar poate fi păcălit, dar oglinda niciodată! De aceea preferăm să lucrăm cu fotografiile before/after.

13+

Ani de experienta

2892

Sedinte individuale

827

Traininguri

siora-photography-cixohzDpNIo-unsplash
christopher-campbell-kFCdfLbu6zA-unsplash

Program Smart BODY & MIND

✅ Eu știu sigur că dacă ești aici îți dorești o schimbare în viața ta.

✅ Tu vrei să fii cea mai bună versiune a ta în acest an, însă AI NEVOIE DE UN IMBOLD.

HAI SĂ IȚI SPUN UN SECRET!!!

Anul 2022 este anul DIVINULUI FEMININ și ANUL PROSPERITĂȚII.

 📌 S-a dovedit științific de către astrologi, numerologi și știință că SITUAȚIA TA FINANCIARĂ PROSPERĂ și este strâns legată de CURĂȚAREA COLONULUI și DETOXIFIEREA ORGANISMULUI, așa că…a venit momentul să alegi poate pentru prima data să începi un an ALTFEL, cu un organism mai curat și cu mai mulți bani în buzunar, …ce spui?

Eu am spus DAAA acestui Program SMART BODY & MIND, cu o durata de 21 zile pline de surprize plăcute și bonusuri atractive! 

Program Smart BODY & MIND

Ce primești:

✅ Plan Alimentar Detoxifiere 5 zile 🥦🥬🍎

✅ Plan Alimentar Remodelare corporală 16 zile

✅ 3 ore de mișcare/săptămână, Luni-Miercuri-Vineri, de la ora 19.30 – 20.30

✅ 6 webinarii de nutriție, Joi – ora 19.00 – 20.00.

În cadrul acestor întâlniri, două doamne doctor ne explică legătura dintre nutriție și funcționarea corpului, în termeni accesibili celor care au altă pregătire decât cea medicală.

✅ In fiecare Sambata de la ora 11:00-12:00 beneficiezi de un ATELIER DE NUTRITIE sustinut de catre consultantii echiper Tonic Fit.

✅ In fiecare dimineață, de Luni până Vineri, la ora 9:00, vei primi o doză de motivație de la consultanții noștri;

✅ În fiecare zi, de LUNI până VINERI, la ora 16.00, vei primi o mini-lecție de nutritie, punând, astfel, câte o cărămidă în zidul cunoașterii. Știm că ești ocupat(ă) la ora aceea, de aceea lecția fulger nu va dura mai mult de 5 minute, exact cât îți ia să te ridici de pe scaun ca să te dezmorțești;

✅ Pentru că nu putem separa corpul de minte și de emoție, ne-am gândit să facem o incursiune și în zona aceasta mai puțin tangibilă.

In fiecare zi de MARTI orele 19:00-21:00 ai sansa sa beneficiezi de 3 WEBINARII de DEZVOLTARE PERSONALA desfasurate chiar de Parapsihologului & Trainer Evolutiv- Alexandra Gherghe, in padrul PROGRAMULUI EDUCATIONAL numit- GURA TA DE OXIGEN. 

✅ În weekend te așteaptă provocări foarte frumoase.

✅ Încă din prima zi, vei primi o listă de cumpărături și o listă cu meniuri echilibrate, calculate, mese variate și gustoase din care să alegi ca să nu te plictisești. Dacă ești doamnă sau domnișoară, vei avea 4 mese/zi, iar dacă ești domn, vei avea 5 mese/zi;

✅ În tot acest timp, vei primi consiliere de la consultantul tău și vei primi inspirație de la grup

✅ Tombolă* – cea mai frumosă remodelare corporală

*Pentru a intra în tombolă, este necesar să respecti atribuțiile tale.

📌 Prin detox înțelegem atât o epurare la nivel fizic, cât și la nivel mental, ceea ce ține de sfere mai subtile, dar care sunt demonstrate științific că influențează starea de bine a corpului fizic.

📌 Țelul suprem al corpului este acela de a menține homeostazia (echilibrul) în toate cele cinci sisteme principale: endocrin, imunitar, digestiv, de detoxifiere și de tamponare alcalină (reglare pH) însă, prin alegerile noastre alimentare și prin cele ce țin de stilul de viață, ne supunem adesea organismul unei stări de ⛑URGENTĂ⛑

🌈 Echilibrul – egal viața. La bază, corpurile noastre fac din noi niște luptători, pentru că organismul va lăsa totul baltă spre a obține echilibrul. Atunci când dezechilibrăm un sistem, ne forțăm organismul să facă ceea ce a fost conceput să facă în mod natural.

🤗A venit momentul schimbării, te așteptăm alături de noi sa începem transformarea la care visezi de atâta timp.

DETALII SI COSTURI

Perioada de desfasurare a programului: 28 martie – 17 aprilie

Durată program 21 ZILE

530 lei/pers

Noi am ales să venim în întâmpinarea ta cu un COST PROMOȚIONAL de 405 lei/pers. PENTRU A-ȚI UȘURA DECIZIA și din punct de vedere financiar.

Dacă ar trebui să plătești costul integral al acestui program, acesta este de 2.358 lei/pers.

După înregistrare vei fi contactat de un membru al echipei noastre
pentru a-ți oferi informațiile suplimentare ale programului.

Dacă până acum ….BANII au fost un pretext ca să amâni, acum ….CE SCUZĂ MAI AI?

📌BENEFICII

✅ mai multă energie

✅ resetare și restartare metabolică

✅ reducerea grăsimii viscerale

✅ eliminarea kg în exces

✅ tonus muscular mai bun

✅ reconstruirea masei musculare

✅ o piele mai curată

✅ detoxifierea organismului

✅ creșterea apetitul sexual

Draga mea și dragul meu, POATE PÂNÂ ACUM nu ai avut ocazia să schimbi ceva în viața ta sau poate nu ai avut resursele necesare sau ai gasit atâtea scuze câte oportunități au venit către tine.

Tot acest proces se numește NECUNOAȘTERE, însă acum …ȘTII și se numește…REA VOINȚĂ!

Orice alegere deliberată are un PREȚ, oportunitățile vin către tine la TIMPUL și MOMENTUL POTRIVIT.

Aceasta este una dintre ele, …este ALEGEREA TA!

Dacă doresti să O VEZI, să o ACCEPTI sau o să mai treaca ceva timp până când o să ai CURAJUL NECESAR ca să spui ….DA, VREAU ALTCEVA DE LA MINE ȘI DE LA VIAȚA MEA!

Este TIMPUL să ALEGI DIFERT, …este ȘANSA TA!

Decizia îți aparține!

*Ai permisiunea să distribui acest eveniment / postare, cu siguranță cineva are nevoie de eliberarea sufletului și de aceste informații pe care tu acum le deții.

TU ALEGI ȘI EU ÎȚI FACILITEZ EVOLUȚIA!

Între timp te aștept GRATUIT în MAREA NOASTRĂ COMUNITATE TELEGRAM https://t.me/joinchat/TpOSP0sy2DdiolX_ pentru a avea acces la informatii noi și cursuri.

What patients say​​

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam
Adelia Garrison
Adelia GarrisonBeautician
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Damian York
Damian York Entrepreneur
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Kerry Banks
Kerry Banks Auditor
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Shopping Cart