Programul SUFLETUL FEMEII!
SARCINA & AVORTUL

📌 Ai auzit sau spus vreodata aceste expresii?

“𝘕𝘶 𝘦 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵𝘶𝘭 𝘢𝘤𝘶𝘮”
SAU “𝘯𝘶 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘱𝘳𝘦𝘨ă𝘵𝘪𝘵ă 𝘴ă 𝘧𝘪𝘶 𝘮𝘢𝘮ă”
SAU ”𝘪𝘯𝘵𝘢𝘪 𝘴ă-𝘮𝘪 𝘧𝘢𝘤 𝘰 𝘤𝘢𝘳𝘪𝘦𝘳ă, 𝘧𝘢𝘮𝘪𝘭𝘪𝘦 ș𝘪 𝘥𝘶𝘱ă 𝘤𝘰𝘱𝘪𝘭”
SAU “𝘦 𝘤𝘰𝘳𝘱𝘶𝘭 𝘮𝘦𝘶, 𝘧𝘢𝘤 𝘤𝘦 𝘷𝘳𝘦𝘢𝘶 𝘤𝘶 𝘦𝘭”

📌 Așa începe CALVARUL UNEI FEMEI INSARCINATE care se pregătește fizic și psihic să își AVORTEZE/ OMOARE PROPRIUL COPIL, un soc emotional profund. Cu lacrimi în ochi, cu sufletul sfâșiat de durere, puternică pentru că așa a învățat-o societatea să fie, cu multă rușine să nu se vadă burta, căci lumea încă vorbește și bârfește, intră pe ușa spitalului pentru a lua viața propriului copil, voit și conștientă de acțiunile sale.

Am întâlnit teorii diverse, cum că nu e copil decât când începe să-i bată inimă sau când i se formează sistemul nervos și că înainte e ok să-l “dai afară”, că în primele x săptămani nici nu se pune.

Dacă ai crezut asta, acum recunoaște-ți singură în tăcere că TE-AI MINTIT FRUMOS ca să faci față durerii și adevărului, un avort este un act de 𝘱𝘳𝘶𝘯𝘤-𝘶𝘤𝘪𝘥𝘦𝘳𝘦!

13+

Ani de experienta

2892

Sedinte individuale

827

Traininguri

fuu-j-r2nJPbEYuSQ-unsplash
alexandra-gherghe

Programul SUFLETUL FEMEII!
SARCINA & AVORTUL

❇️ ESTI UNA DINTRE ACELE FEMEI?

Dacă da, atunci acest EVENIMENT este pentru tine, pentru eliberarea ta emoțională și psihică, pentru a scăpa de această povară ce te macină.

❇️Sunt convinsă că voi răscoli multe suflete, însă te invit să ai răbdare pentru a parcurge acest material, este scris fără să te judec sau să te critic, vin către tine cu dorința de a te face mai conștientă față de acțiunile tale din trecut, o dorință ce te va ajuta în evoluția ta vindecându-te de această rană adâncă ce este în sufletul tău.
𝘊𝘌𝘓 𝘍Ă𝘙Ă 𝘋𝘌 𝘗Ă𝘊𝘈𝘛 𝘋𝘐𝘕𝘛𝘙𝘌 𝘝𝘖𝘐 𝘚Ă 𝘈𝘙𝘜𝘕𝘊𝘌 𝘊𝘌𝘓 𝘋𝘐𝘕𝘛A𝘐 𝘗𝘐𝘈𝘛𝘙𝘈 𝘈𝘚𝘜𝘗𝘙𝘈 𝘌𝘐”-Isus Hristos.
❇️ Oamenii evoluează sub două forme: de bună voie sau prin suferință.
Experiența profesională ca Parapshiholog & Facilitator Evolutiv mi-a arătat că omul în confort 𝘳𝘦𝘧𝘶𝘻ă 𝘴𝘢𝘶 𝘢𝘤𝘤𝘦𝘱𝘵ă 𝘧𝘰𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘨𝘳𝘦𝘶 evoluția, deși este ceea ce își dorește și caută.
❇️ Realitatea este că peste 90% din oameni evoluează 𝘱𝘳𝘪𝘯 𝘴𝘶𝘧𝘦𝘳𝘪𝘯ț𝘢 și din păcate aceasta vine cu experiențe dureroase și trăiri foarte marcante.

‼️ SARCINA  este unul dintre aspectele cele mai importante din viata unei femei, ea este direct raspunzatoare de traumele si conflictele cu care se naste copilul ei, asta daca alege sa il nasca. Dar, cel mai este important sa stii CA ESTI DIRECT RASPUNZATOARE de tot ce îi TRANSMITI copilului tau. 

Scopul acestui PROGRAM este sa TE FACA CONSTIENTA de ceea ce esti si poti face, iar  daca te incadrezi intr-unul dintre  capitole de mai jos insemna ca prezenta la acest webinar fara costuri este necesara.

  1. doresti sa dai nastere unui copil? 
  2. ai avortat iar aceasta actiune si regretele ei te bantuie
  3. ai  nascut si vrei sa corectezi ceea ce ai dat mai departe copilului tau.
  4. esti o femeie constienta si responsabila fata de actiunile tale si doresti sa te dezvolti si sa intelegi cu adevarat care sunt consecintele faptelor tale.

‼️ AVORTUL este o experiență ce are o trăire foarte profundă și marcantă pe viață, este un șoc emoțional care lasă în biologicul nostru urme cu repercursiuni grave.
Sa traiesti cu gandul ca ti-ai omorat propriul copil este foarte greu, dar ce facem când o femeie are 10 avorturi sau 40, 𝘤𝘶𝘮 𝘴𝘦 𝘭𝘪𝘯𝘪ș𝘵𝘦ș𝘵𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘦𝘢 𝘧𝘦𝘮𝘦𝘪𝘦?
𝘊â𝘵 𝘥𝘦 𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘶𝘳𝘭ă 𝘴𝘶𝘧𝘭𝘦𝘵𝘶𝘭 𝘦𝘪 𝘥𝘦 𝘥𝘶𝘳𝘦𝘳𝘦?

‼️ Știu că ai fost sau încă ești în locul acelei femei, te întreb doar atât: mai poti?

‼️Stiu ca ai obosit ca de fiecare dată când vezi pe stadă un bebeluș în brațele mamei să simți că ți se rupe sufletul de durere și să plângi pe ascuns?
Gândurile și stările ce le trăiești atunci sunt fără cuvinte și doar o femeie poate cunoaște aceea durere.

🌷🌷🌷STERGE-TI LACRIMILE DRAGA MEA, viața poate fi trăită și 𝘧ă𝘳ă 𝘴𝘶𝘧𝘦𝘳𝘪𝘯ță, iar eu te pot ajută să te clarifici și să îți ușurezi sufletul dacă alegi să înțelegi ce s-a întâmplat cu adevărat în acel moment.
Totul în viață este o corecție a unei acțiuni precedente ce a creat un dezechilibru în 𝘜𝘯𝘪𝘷𝘦𝘳𝘴/Sursa si se intampla la timpul si momentul potrivit.🌷🌷🌷A sosit clipa VINDECARII tale, accepta si recunoaste SANSA!

AVORTUL intră și el aici, însă dacă ne raportăm la el precum la o alegere ce are o consecință, un REGRETUL INTELIGENT (oprești acțiunea și găsești soluții la cea precedentă) lucrurile se schimbă mult.

📌Vom petrece impreuna aproximativ 2 ore in cadrul webinarului fara costuri  in care o sa iti rapsund la toate intrebarile tale pe care le ai, iar la sfarsitul webinarului o sa ramai clarificata total.

📌 Te voi învață care sunt procedurile de curătare a păcatelor (aici e discuție lungă, noțiunea de păcat nu are sensul primitiv din dogme), există formă de curătare energetică și ridicare a vibrației, prin taina spovedaniei și cea a impărtăsaniei plus multe alte tehnici.
📌DA, STIU că doare, însă IGNORANTA doare și mai tare, când știi că poți face ceva pentru acel suflet rătăcit, în loc să alegi să întorci spatele și să îți trăiești viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.


🌷Am întâlnit femei care după 40 de avorturi sau chiar mai multe au învățat din nou să zâmbească pentru că AU ALES DIFERIT, au ales ca pruncii lor să meargă în lumină din acea subdimensiune în care se aflau, rece și umedă, noroioasa și cu multă durere și suferința.
🌷🌷🌷𝘈𝘭𝘦𝘨𝘦 𝘴ă 𝘤𝘶𝘳𝘦ț𝘪 ce este de curătat, 𝘴ă 𝘪𝘦𝘳ț𝘪 din suflet ce este de iertat, 𝘴ă 𝘷𝘪𝘯𝘥𝘦𝘤𝘪 această durere, 𝘴ă 𝘧𝘢𝘤𝘪 ceea ce trebuie.
Poți face asta ACUM, dar alege să 𝘷𝘪𝘯𝘥𝘦𝘤𝘪 călăul din tine și să redevii o fiintă vie.
Dă-ți voie 𝘴ă 𝘢𝘶𝘻𝘪 în sfârșit micul strigăt mut din inima ta.
🌷𝘚ă 𝘤𝘰𝘯ș𝘵𝘪𝘦𝘯𝘵𝘪𝘻ă𝘮 emoțiile negative nevindecate încă (mare parte din ele au fost adânc reprimate, ca o protecție împotriva durerii) și să le eliberăm.
 Te pot susține în această călătorie, împreună constientizăm emoțiile negative nevindecate incă (mare parte din ele au fost adânc reprimate, ca o protecție împotrivă durerii) și să le eliberăm.
INSA….

Completeaza formularul pentru inscriere

❇️Pentru ca eu să pot face asta, am nevoie de aportul tău, unul mic, în comparație cu intensitatea momentului – acela de a te înregistra la un astfel la eveniment:

 𝙅𝙊𝙄, 28  APRILIE  de la orele 𝟭𝟵:𝟬𝟬-21:00 te invit să participi la un WEBINAR CU PREZENTA GRATUITA ce are ca scop clarificarea tuturor aspectelor pe baza acestui subiect atingând atât partea religioasă cât și cea spirituală.

❇️Întotdeauna există o soluție, însă este nevoie de VOINTA SI DORINTA!
Ce păcat crezi că este mai mare decât SA UCIZI UN PRUNC și SA NU DORESTI CORECTIA LUI sau TRIMITEREA LUI IN LUMINA?
Oare vorbim în această situație de REA VOINTA?
𝘋𝘦𝘤𝘪𝘻𝘪𝘢 îț𝘪 𝘢𝘱𝘢𝘳ț𝘪𝘯𝘦!

*𝘈𝘪 𝘱𝘦𝘳𝘮𝘪𝘴𝘪𝘶𝘯𝘦𝘢 𝘴ă 𝘥𝘪𝘴𝘵𝘳𝘪𝘣𝘶𝘪 𝘢𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘪𝘮𝘦𝘯𝘵/𝘱𝘰𝘴𝘵𝘢𝘳𝘦, 𝘤𝘶 𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢𝘯𝘵ă 𝘤𝘪𝘯𝘦𝘷𝘢 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘦𝘷𝘰𝘪𝘦 𝘥𝘦 𝘦𝘭𝘪𝘣𝘦𝘳𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘴𝘶𝘧𝘭𝘦𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪.
❇️TU ALEGI SI EU ITI FACILITEZ EVOLUTIA!

What patients say​​

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam
Adelia Garrison
Adelia GarrisonBeautician
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Damian York
Damian York Entrepreneur
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Kerry Banks
Kerry Banks Auditor
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Shopping Cart