Programul SUFLETUL FEMEII!
SARCINA & AVORTUL

📌 Ai auzit sau ai spus vreodată aceste expresii?

„Nu e momentul acum”
SAU „nu sunt pregătită să fiu mamă”
SAU „întâi să-mi fac o carieră, familie și după copil”
SAU „e corpul meu, fac ce vreau cu el”

📌 Așa începe CALVARUL UNEI FEMEI ÎNSĂRCINATE care se pregătește fizic și psihic să își AVORTEZE/OMOARE PROPRIUL COPIL, un șoc emoțional profund. Cu lacrimi în ochi, cu sufletul sfâșiat de durere, puternică pentru că așa a învățat-o societatea să fie, cu multă rușine să nu se vadă burta, căci lumea încă vorbește și bârfește, intră pe ușa spitalului pentru a lua viața propriului copil, voit și conștientă de acțiunile sale.

Am întâlnit teorii diverse, cum că nu e copil decât atunci când începe să-i bată inimă sau când i se formează sistemul nervos și că înainte e ok să-l „dai afară”, că în primele x săptămâni nici nu se pune.

Dacă ai crezut asta, recunoaște-ți acum singură în tăcere că TE-AI MINȚIT FRUMOS ca să faci față durerii și adevărului, un avort este un act de prunc-ucidere!

14+

Ani de experiență

4896

Ședințe individuale

827

Traininguri

fuu-j-r2nJPbEYuSQ-unsplash
alexandra-gherghe

Programul SUFLETUL FEMEII!
SARCINA & AVORTUL

❇️ EȘTI UNA DINTRE ACELE FEMEI?

Dacă da, atunci acest EVENIMENT este pentru tine, pentru eliberarea ta emoțională și psihică, pentru a scăpa de această povară ce te macină.

❇️ Sunt convinsă că voi răscoli multe suflete, însă te invit să ai răbdare pentru a parcurge acest material, este scris fără să te judec sau să te critic. Vin către tine cu dorința de a te face mai conștientă față de acțiunile tale din trecut, o dorință ce te va ajuta în evoluția ta vindecându-te de această rană adâncă ce este în sufletul tău.
„CEL FĂRĂ DE PĂCAT DINTRE VOI SĂ ARUNCE CEL DINTÂI PIATRA ASUPRA EI” – Iisus Hristos.
❇️ Oamenii evoluează sub două forme: de bună voie sau prin suferință.
Experiența profesională ca Parapshiholog & Facilitator Evolutiv mi-a arătat că omul în confort refuză sau acceptă foarte greu evoluția, deși este ceea ce își dorește și caută.
❇️ Realitatea este că peste 90% din oameni evoluează prin suferință și din păcate aceasta vine cu experiențe dureroase și trăiri marcante.

‼️ SARCINA  este unul dintre aspectele cele mai importante din viața unei femei. Este direct răspunzătoare de traumele și conflictele cu care se naște copilul ei, asta daca alege să îl nască. Dar, cel mai important este să știi CĂ EȘTI DIRECT RĂSPUNZĂTOARE de tot ce îi TRANSMIȚI copilului tău. 

Scopul acestui PROGRAM este să TE FACĂ CONȘTIENTĂ de ceea ce ești și poți face, iar dacă te încadrezi într-unul dintre capitolele de mai jos însemnă că prezența ta la acest webinar fără costuri este necesară.

  1. Dorești să dai naștere unui copil? 
  2. Ai avortat iar această acțiune și regretele ei te bântuie?
  3. Ai născut și vrei să corectezi ceea ce ai dat mai departe copilului tău?
  4. Ești o femeie conștientă și responsabilă față de acțiunile tale și dorești să te dezvolți și să înțelegi cu adevărat care sunt consecințele faptelor tale.

‼️ AVORTUL este o experiență ce are o trăire foarte profundă și marcantă pe viață, este un șoc emoțional care lasă în biologicul nostru urme cu repercusiuni grave.
Să trăiești cu gândul că ți-ai omorât propriul copil este foarte greu, dar ce facem când o femeie are 10 avorturi sau 40, cum se liniștește acea femeie?
Cât de tare urlă sufletul ei de durere?

‼️ Știu că ai fost sau încă ești în locul acelei femei, te întreb doar atât: mai poți?

‼️ Știu că ai obosit ca de fiecare dată când vezi pe stradă un bebeluș în brațele mamei să simți că ți se rupe sufletul de durere și să plângi pe ascuns!
Gândurile și stările ce le trăiești atunci sunt fără cuvinte și doar o femeie poate cunoaște aceea durere.

🌷🌷🌷 ȘTERGE-ȚI LACRIMILE DRAGA MEA, viața poate fi trăită și fără suferință, iar eu te pot ajuta să te clarifici și să îți ușurezi sufletul dacă alegi să înțelegi ce s-a întâmplat cu adevărat în acel moment.
Totul în viață este o corecție a unei acțiuni precedente ce a creat un dezechilibru în Univers/Sursă și se întâmplă la timpul și momentul potrivit.

🌷🌷🌷 A sosit clipa VINDECĂRII tale, acceptă și recunoaște ȘANSA!

AVORTUL intră și el aici, însă dacă ne raportăm la el precum la o alegere ce are o consecință, există REGRETUL INTELIGENT (oprești acțiunea și găsești soluții la cea precedentă) lucrurile se schimbă mult.

📌Vom petrece împreună aproximativ 2 ore în cadrul webinarului fără costuri  în care o să îți răspund la toate întrebările tale pe care le ai. La sfârșitul webinarului o să rămâi clarificată total.

📌 Te voi învață care sunt procedurile de curățare a păcatelor (aici e discuție lungă, noțiunea de păcat nu are sensul primitiv din dogme), există o formă de curățare energetică și de ridicare a vibrației, prin taina spovedaniei și cea a împărtășaniei plus multe alte tehnici.
📌 DA, ȘTIU că doare, însă IGNORANȚA doare și mai tare, când știi că poți face ceva pentru acel suflet rătăcit, în loc să alegi să întorci spatele și să îți trăiești viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

🌷 Am întâlnit femei care după 40 de avorturi sau chiar mai multe au învățat din nou să zâmbească pentru că AU ALES DIFERIT, au ales ca pruncii lor să meargă în lumină din acea subdimensiune în care se aflau, rece și umedă, noroioasă și cu multă durere și suferință.
🌷🌷🌷 Alege să cureți ce este de curățat,ierți din suflet ce este de iertat, vindeci această durere, să faci ceea ce este necesar.
Poți face asta ACUM, dar alege să vindeci călăul din tine și să redevii o ființă vie.
Dă-ți voie să auzi în sfârșit micul strigăt mut din inima ta.
🌷 conștientizăm emoțiile negative nevindecate încă (mare parte din ele au fost adânc reprimate, ca o protecție împotriva durerii) și să le eliberăm.
 Te pot susține în această călătorie, împreună conștientizăm emoțiile negative nevindecate încă (mare parte din ele au fost adânc reprimate, ca o protecție împotrivă durerii) și să le eliberăm.
ÎNSĂ….

 

 

 

Completează formularul pentru înscriere

❇️ Pentru ca eu să pot face asta, am nevoie de aportul tău, unul mic, în comparație cu intensitatea momentului – acela de a te înregistra la un astfel la eveniment:

SÂMBĂTĂ, 7 Decembrie 2023  de la orele 20:00-21:30 te invit să participi la un WEBINAR CU PREZENȚĂ GRATUITĂ ce are ca scop clarificarea tuturor aspectelor pe baza acestui subiect atingând atât partea religioasă cât și cea spirituală.

❇️ Întotdeauna există o soluție, însă este nevoie de VOINȚĂ ȘI DORINȚĂ!
Ce păcat crezi că este mai mare decât SĂ UCIZI UN PRUNC și SĂ NU DOREȘTI CORECȚIA LUI sau TRIMITEREA LUI ÎN LUMINĂ?
Oare vorbim în această situație de REA VOINȚĂ?
Decizia îți aparține!

*Ai permisiunea să distribui acest eveniment / postare, cu siguranță cineva are nevoie de eliberarea sufletului!

❇️ TU ALEGI SI EU ÎȚI FACILITEZ EVOLUȚIA!

What patients say​​

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam
Adelia Garrison
Adelia GarrisonBeautician
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Damian York
Damian York Entrepreneur
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Kerry Banks
Kerry Banks Auditor
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Shopping Cart