Cursuri Profesionale. Produse de top. Rezultate și clienți mulțumiți.

Din 2008 până în prezent,  Antreprenor, Facilitator Evolutiv, Parapsiholog, Nutriționist, Trainer și Consilier în atâtea domenii de activitate, am observat  o emoție este mereu fixă și vine din A FI, este dorința de a da cunoașterea cu atâta nerăbdare oamenilor, chiar și după câteva mii de traininguri și sute de ore de consiliere, pentru  la baza aleg  învăț ceva nou și când nu am informație nouă, o recitesc cu alți ochi și devine iar nouă.

A venit momentul să îți schimbi viața!

Decizia îți aparține!

Hai lângă mine ca să înțelegi cum este să fii susținut/ă în evoluția ta personală!

WhatsApp Image 2022-05-31 at 16.00.48

Eu sunt Alexandra!

 Sunt expertă în Medicină Integrativă, Comunicare, Terapii complementare și alternative.

 Ce înseamnă astaÎnseamnă o multitudine de cunoștințe care contribuie la alinierea tuturor aspectelor vieții noastre, energiei și alegerilor pe care le luăm.

 Sunt O FEMEIE în această viață, un suflet ce a ales  fie un DESCHIZĂTOR DE DRUMURI, un sprijin, un leader feminin, o inspirație în fiecare moment pentru toți oamenii ce vin către mine și aleg  evolueze sau  se vindece rapid, ușor și sigur sub supravegherea unui expert.

Sunt Fondatoarea conceptului Global Evolution ce vine către public cu un sistem nou, complex și vast de workshopuri, traininguri, cursuri și terapii complementare datorită cunoașterii dobândite în zeci de ani de studiu dar și partenerilor ce s-au alăturat programelor educaționale desfășurate până în prezent.

Global Evolution este o companie cu Capital Românesc, iar în ultimii ani am administrat mai multe afaceri în învățământ, comunicare, finanțesau chiar în domeniul auto fiind Manager la una dintre companiile de top în domeniul de Protocol.

Ne diferențiem prin faptul  îmbinăm cunoașterea din arii foarte mixte și greu accesibile publicului larg în toată activitatea pe care o desfășurăm.

Echipa Global Evolution este într-o continuă creștere iar în acest moment este formată din Medici, Psihologi, Traineri, Mediumi și Terapeuți, acoperind astfel toate nevoile publicului într-un timp foarte scurt cu un randament mare.

Am vrut  aduc bucurie lumii și asta am făcut!

Călătoria mea a însemnat multă muncă de mic copil, făcând sport de performanță, Taekwondo, timp de 12 ani, un sport de la care am învățat ce înseamnă disciplina, cum să îți controlezi corpul și mintea dar și unitatea unei echipe. Am aplicat aceste învățături la momentul potrivit și în activitatea de antreprenoriat și în business-urile proprii. Lecții pe care acum le predau mai departe în workshop-urile sau training-urile mele, companiilor ce vin către noi pentru a se dezvolta.

Așadar, întotdeauna am excelat în activitățile pe care le-am făcut și mi s-a părut foarte simplu pentru că disciplina m-a ajutat să integrez cunoașterea din mai multe arii și domenii de activitate.

De aici a venit motivația mea de a învăța. Am ales calea Medicinii integrative și am studiat profund Știința vindecării germanice, Nutriția, Pishologia și Fiziologia mișcării încă din facultate. Pe lângă acestea am studiat și despre Astrologie, Pilates, Yoga thailandez, Numerologie, Reiki, Ezoterism, Seichim, Finanțe iar una dintre preferatele mele este Fizică cuantică ce se îmbină minunat cu Radiestezia, bineînțeles toate completându-se și având la bază Religia și Spiritualitatea. Am descoperit integrarea structurală, puterea alinierii sinelui, corpului fizic și a conștiinței încă de când studiile erau la început.

Mă concentrez asupra sănătății creierului, ajut oamenii să ducă vieți mai frumoase, mai sănătoase în care să-și poată manifestă cel mai bun Sine al lor.

Cred în ideea că suntem ființe întregi și depline și dacă biologicul ca sistem funcționează așa cum este conceput să funcționeze, el se va autovindeca, se va autoregla iar în cele din urmă se va întreține singur și chiar se va ilumina. Aceasta este lumea în care am crescut și cred acum.

Să lucrezi cu oamenii înseamnă să îi înveți că au capacitatea să se vindece singuri dacă se aliniază sau poziționează diferit în fața situațiilor conflictuale pe care viața le scoate în cale în mod natural când deviază de la drumul sau calea lor.

Prevenția este una din cheile principale spre reușită atât în plan personal cât și în plan profesional și vreau să o vezi, de exemplu, precum schimbarea uleiului la mașină, un lucru absolut firesc și necesar.

Îmi place să provoc tot ce este primitiv și sălbatic și să vă ajut și pe voi să faceți asta depășindu-vă propriile limitări sub supravegherea mea atentă.

Eu sunt Alexandra Gherghe

Sunt experta in medicina integrativa, comunicare, terapii complementare si alternative

Ce inseamna asta? Inseamna o multitudine de cunostinte care contribuie la alinierea tuturor aspectelor vietii noastre, energiei si alegerilor pe care le luam.

Sunt O FEMEIE in aceasta viata, un suflet ce a ales sa fie un DESCHIZATOR DE DRUMURI, un sprijin, un leader feminin, o inspiratie in fiecare moment  pentru toti oamenii ce vin catre mine si aleg sa evolueze sau sa se vindece rapid, usor si sigur sub supravegherea unui expert.

Sunt Fondatoarea conceptului Global Evolution ce vine catre public cu un sistem nou, complex si vast de workshopuri, traininguri cursuri si terapii complementare datorita cunoasterii dobandite in zeci de ani de studiu dar si partenerilor ce s-au alaturat programelor educationale desfasurate pana in prezent.

Global Evolution este o companie cu capital romanesc, iar in ultimii ani am administrat mai multe afaceri in invatamant, comunicare, finante, sau chiar in  domeniul auto fiind Manager la una dintre companiile de top in domeniul de protocol.

Ne diferentiem prin faptul ca imbinam cunoasterea din arii foarte mixte si greu accesibile publicului larg in toata activitatea pe care o desfasuram.

Echipa Global Evolution este intr-o continua crestere iar in acest moment este formata din medici, psihologi, traineri, mediumi si terapeuti, acoperind astfel toate nevoile publicului intr-un timp foarte scurt cu un randament mare.

Am vrut sa aduc bucurie lumii si asta am facut!

Calatoria mea a insemnat multa munca de mic copil, facand sport de performanta, Taekwondo, timp de 12 ani, un sport de la care am invatat ce inseamna disciplina, cum sa iti controlezi corpul si mintea dar si unitatea unei echipe. Am aplicat aceste invataturi la momentul potrivit si in activitatea de antreprenoriat si in business-urile proprii. Lectii pe care acum le predau mai departe in workshop-urile sau traning-urile mele, companiilor ce vin catre noi pentru a se dezvolta.

Asadar, intotdeauna am excelat in activitatile pe care le-am facut si mi s-a parut foarte simplu pentru ca disciplina m-a ajutat sa integrez cunoasterea din mai multe arii si domenii de activitate.

De aici a venit motivatia mea de a invata. Am ales calea medicinii integrative si am studiat profund stiinta vindecarii germanice, nutritia, pishologia si fiziologia miscarii inca din facultate. Pe langa acestea am studiat si despre astrologie, pilates, yoga tailandez, numerologie, reiki, ezoterism, seichim, finante iar una dintre preferatele mele este fizica cuantica ce se imbina minunat cu radiestezia, bineinteles toate completandu-se si avand la baza religia si spiritualitatea. Am descoperit integrarea structurala, puterea alinierii sinelui, corpului  fizic si a constiintei inca de cand studiile erau la inceput.

Ma concentrez asupra sanatatii creierului, ajut oamenii sa duca vieti mai frumoase, mai sanatoase in care sa-si poata manifesta cel mai bun Sine al lor.

Cred in ideea ca suntem fiinte intregi si depline si daca biologicul ca sistem functioneaza asa cum este conceput sa functioneze, el se va autovindeca se va autoregla iar in cele din urma se va intretine singur si chiar se va ilumina. Aceasta este lumea in care am crescut si cred acum.

Sa lucrezi cu oamenii inseamna sa ii inveti ca au capacitatea sa se vindece singuri daca se aliniaza sau pozitioneaza diferit in fata situatiilor conflictuale pe care viata le scoate in cale in mod natural cand deviaza de la drumul sau calea lor.

Preventia este una din cheile principale spre reusita atat in plan personal cat si in plan profesional si vreau sa o vezi, de exemplu, precum schimbarea uleiului la masina, un lucru absolut firesc si necesar.

Imi place sa provoc tot ce este primitiv si salbatic si sa va ajut si pe voi sa faceti asta depasindu-va propriile limitari sub supravegherea mea atenta.

0
Ședințe individuale

0
Traininguri

0
Ani de experiență

0
Calificări

0
Inițieri

De ce fac asta ?

Puterea este la tine iar eu îți facilitez corecția vieții și a condiționărilor din ADN adunate de miliarde de ani, tipare ce astăzi te împiedică să spui DA EVOLUȚIEI cu adevărat.

Vreau ca oamenii să se elibereze de preocupările față de alți oameni, să devină conștienți și prezenți în viața de zi cu zi.

Călătoria mea ca vindecător a început din copilărie fiind foarte senzorială și accesând foarte ușor Divinitatea cu darurile Sale prin puterea energiei feminine, o sămânță potrivită pentru această nouă Eră.

Misiunea mea este ca TU să îți vezi propria măreție, să crești ca lider pentru generațiile ce urmează, să te vezi din această perspectivă și să înțelegi că în casa ta, în viața ta, din ce în ce mai mult au venit și vin entități cu rang înalt Divin.

Alătură-te comunității Global Evolution

Abonează-te și afli în premieră de materialele educaționale pe care ți le pregătit, despre noile cursuri și alte informații.

 

* Datele colectate vor fi utilizate în scopul informării dumneavoastră despre programele, cursurile, workshop-urile și evenimentele marca Global Evolution!

Diplome și certificări

Shopping Cart