PRIMELE DOUĂ PARTICIPĂRI la Webinar sunt GRATUITE!

Beneficiază Acum!

Program Educațional "Ora Ta de Aur"

Universul a decis și ți-a pregătit totul în jur pentru ca tu, eu, noi să evoluăm și să trecem cu bine prin toate provocările care vin acum către noi din toate părțile.

Te invit și pe tine să spui DA ție și să ai încredere în mine că iți voi facilita Evoluția.

Te invit să te alături unui PROGRAM EDUCAȚIONAL cu adevărat special din toate punctele de vedere al informațiilor livrate!

Vei afla că afecțiunea organelor, traumele din subconștient, depresiile, rănile, viciile și orice altceva ce te destabilizează în acest moment, sunt strâns legate de ceea ce se întâmplă în interiorul tău. În acest Program Educațional accesezi sursa adevăratei “probleme” ce te duce la tratarea și prevenirea cauzei.

Ani de experiență
0
Ședințe individuale
0
Traininguri
0
alexandra-gherghe
Alexandra-Gherghe-_de-ce-facem-asta

Program Educațional "ORA TA DE AUR"

Program Educațional ce conține informații exclusiviste, acestea depășind cu mult valoarea pieței.

Ca expert în Medicină Integrativă, Comunicare, Terapii Complementare și Alternative, Alexandra Gherghe vine în întâmpinarea ta cu o multitudine de cunoștințe ce contribuie la alinierea tuturor aspectelor vieții tale, energiei și alegerilor pe care le iei.

Datorită experienței de peste 15 ani din diferite domenii și arii precum Nutriție, Psihologie, Medicină Germanică, Filozofia Mișcării, Fizică, Radiestezie, Spiritualitate, Ezoterism, Finanțe, Neurologie, Sport, Medicină, Politică, Parenting, Științe, Educație, acest program este menit să îmbine toate acestea și multe altele într-un mod ușor de asimilat dar și accesibil financiar tuturor.

Află cum funcționează corpul tău și de ce te îmbolnăvești atât fizic cât și mental.

Structura programului este foarte simplă și accesibilă tuturor, doar să îți dorești să înveți și eu îți ofer tot sprijinul de care ai nevoie.

Program Educațional "ORA TA DE AUR"

Desfășurarea Programului:

 • Ora Ta de Aur contine 12 programe, fiecare program conține 2 întâlniri  prestabilite în zilele de Marți;
 • întâlniri pline de revelații;
 • Programul începe pe data de 16.01.2024;
 • De la ora 19:30 durata întâlnirii este de 60 de minute + 15 minute Q&A/ săptămână;
 • costul programului este de 277 lei/lună. REMUNERAȚIA este necesară pentru a evita crearea unei datorii karmice între noi, prețul fiind unul mai mult simbolic, comparativ cu beneficiile obținute. Este măsurat radiestezic și ales de către Divinitate;
 • în cazul în care nu poți participa live la una sau mai multe întâlniri, la solicitarea ta primești acces timp de 12 luni la înregistrarea acestora, in platforma dedicata de e-learning learn.alexandragherghe.com;
 • subiectele programului se actualizează la fiecare 4 săptămâni;
 • Programul Educațional conține informații extrem de utile și ușor de aplicat imediat în viața de zi cu zi;
 • achiziția programului se face direct din site iar accesul la inregistrari este prin platforma de e-learning.
 • ai posibilitatea de a-ți exprima opinia, trăirile, situațiile și sentimentele dacă dorești, în grup pentru a găsi imediat o rezolvare la ele;

Formular de înscriere la Webinar

Ce primești mai exact?

  • 2 întâlniri / lună Online pe Zoom (1 intalnire cu tema evolutie constienta si 1 intalnire cu Stiinta Medicinei Germanice);
  • 24 de întâlniri pe an Online pe Zoom;
  • Acces la comunitate suport;
  • Acces la înregistrările video ale Programului  Educațional pe o perioada de 12 luni in platforma learn.alexandragherghe.com;
  • Tehnici și metode rapide de vindecare;
  • Conștientizarea problemelor de sănătate atât fizice, mentale cât și emoționale;
  • Ridicarea Nivelul de Conștiință ce duce la raportarea diferită față de tine și ceilalți;
  • Informații exclusiviste nedisponibile publicului larg, interzise și greu accesibile;

Ai posibilitatea de a-ți exprima opinia, trăirile, situațiile și sentimentele dacă dorești în grup pentru a găsi imediat o rezolvare la ele!

EVOLUȚIA ESTE GARANTATĂ!

Îți recomand să alegi acest program cu sufletul și nu cu mintea, pentru că doar așa vei avea cel mai mult de câștigat. Spun acest detaliu important deoarece titlurile sunt foarte succinte căci acestea nu se pot descrie atât de detaliat încât tu să alegi acest program în funcție de ele.

Cei ce vor înțelege că o carte nu se judecă după copertă sau după titlu, vor înțelege că sub un titlu se află mult mai multă încărcătură informațională și energetică decât într-o descriere.

Următoarele subiecte abordate sunt:

 1. Moștenirea Genetică;
 2. Concluzii privind primele etape de evoluție ale biologicului – sensul biologic (a organelor endodermale și mezodermale);
 3. Autoritatea manifestată prin justiție/ legi;
 4. Relația cu patul, ce sunt visele, somnul, depresia și interpretarea lor;
 5. Triunghiul Morții Karpmann vs Triunghiul Vieții ;
 6. Cuvântul – importanța comunicării în cuplu și în viața de zi cu zi;
 7. Devalorizarea, conflicte în parteneriat și cuplu;
 8. Avere – Clan – importanța diplomelor din viața noastră;
 9. Banii, însclăvirea și supunerea prin intermediul banilor;
 10. Sănătatea – autoritatea în familie;
 11. Om Liber – Suveranitatate;
 12. Tehnici de Manipulare și Însclăvire;
 13. Manifestarea Divinului prin Materia Creației;
 14. Cine sunt eu? Atac împotriva Integrității. Care sunt organele mele afectate?

Până acum poate aveai o scuză pe care o găseai pentru a face cât mai puțină acțiune și ați schimba viața; Acum acest program vine în întâmpinarea ta având un cost foarte mic cu un volum de informație consistent și valoros, iar dacă nici acum nu alegi EVOLUȚIA TA pe toate planurile, înseamnă că vorbim de REA VOINȚĂ!

Decizia îți aparține!

*Ai permisiunea să distribui acest eveniment / postare, cu siguranță cineva are nevoie de eliberarea sufletului și de aceste informații pe care tu acum le deții.

TU ALEGI ȘI EU ÎȚI FACILITEZ EVOLUȚIA!

Între timp te aștept GRATUIT în MAREA NOASTRĂ COMUNITATE TELEGRAM https://t.me/joinchat/TpOSP0sy2DdiolX_ pentru a avea acces la informații noi și cursuri!

What patients say​​

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam
Adelia Garrison
Adelia GarrisonBeautician
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Damian York
Damian York Entrepreneur
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Kerry Banks
Kerry Banks Auditor
Read More
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.
Shopping Cart